تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
takin nama

takin nama

تکین نما

درب و پنجره آلومینیومی نرمال

 

درب و پنجره آلومینیومی نرمال ( نان ترمال بریک )

 

استفاده از آلومینیوم به عنوان متریالی سبک ، حالت پذیر ، دارای خواص مکانیکی خوب و رنگ پذیری مناسب و با ثبات ، امروزه به یکی از انتخاب های اصلی طراحان و کارفرمایان در پروژه های ساختمانی ، بدل شده است .

یکی از متریال های مدرن و به روز مورد استفاده که بیس اصلی آن از فلز آلومنیوم تشکیل شده است ، درب و پنجره آلومنیومی میباشد که به علل فراوان هر روزه موارد استفاده بیشتری در صنعت ساختمان پیدا مینماید . درب و پنجره آلومینیومی مدرن ، امروزه به ۲ مدل کلی نرمال ( نان ترمال بریک ) و ترمال بریک تقسیم بندی میشود .

امروزه سیستم های استاندارد و مدرن درب و پنجره آلومنیومی از آلیاژ ۶۰۶۳ تولید میگردد ، که با توجه به خواص مکانیکی مناسب ، مخصوص تولید متریالهای مورد استفاده در نمای ساختمان میباشد . بدین صورت که پروفیل های درب و پنجره آلومنیومی از بیلت های فابریک و به روش اکسترودی تولید شده و پس از آن در کوره موسوم به کوره ایجینگ ، به سختی پروفیل ها افزوده میشود تا تاب آوری پروفیل های آلومنیومی برای استفاده در تولید درب و پنجره آلومنیومی به میزان کافی برسد .

 

یکی از انواع درب و پنجره های پرکاربرد و به روز مورد استفاده در ساختمان های مدرن امروزی ، درب و پنجره آلومینیومی نرمال ( نان ترمال بریک ) است که علاوه بر استحکام و مقاومت مناسب دارای خواصی از جمله رنگ پذیری با ثبات بالا به روش های مختلف از جمله پودری الکترواستاتیک ، انادایز و طرح چوب ، قابلیت ماشین کاری ، مقاوم در برابر خوردگی و انعطاف و شکل پذیری مناسب ، میباشد .

در سیستم های درب و پنجره آلومینیومی نرمال میتوان از رنگ های بسیاری متنوعی ( حدود ۲۰۰ طیف رنگی ) استفاده نمود .همچنین استفاده از گسکت هایی با جنس epdm یکی دیگر از محاسن استفاده از درب و پنجره آلومینیومی میباشد که باعث اب بندی و هوا بندی بسیار مناسبی در سطح نمای ساختمان میگردد.

 

مهمترین ضعف درب و پنجره آلومنیومی نرمال نسبت به درب و پنجره آلومنیومی ترمال بریک ، عدم وجود لایه پلی آمید در بین پروفیل های آلومنیومی این سیستم ها میباشد که باعث اتلاف انرژی در این نوع سیستم ها میگردد . ولیکن در سیستم های درب و پنجره آلومنیومی نرمال ، با توجه به سطح پوشش شیشه های دو جداره ( حدود ۸۰ درصد از سطح کل پنجره آلومنیومی ) و سطح پوشش پروفیل آلومنیومی ( حدود ۲۰ درصد از سطح کل پنجره آلومنیومی ) میتوان در شرایط خاص از این میزان اتلاف انرژی چشم پوشی نمود .

همچنین درب و پنجره آلومنیومی نرمال برای جداسازی فضاهای داخلی ساختمان که اختلاف دمای کمی دارند و نیز قسمتهایی که در آن بحث سیو انرژی خیلی مهم به نظر نمیرسد ، بسیار مناسب است .

شاید بتوان گفت مزیت اصلی درب و پنجره آلومنیومی نرمال نسبت به درب و پنجره آلومنیومی ترمال بریک ، قیمت مناسب این نوع سیستم های درب و پنجره آلومنیومی میباشد .

 

 

از جهت مدل بازشو ، درب و پنجره آلومنیومی نرمال به ۲ طیف کلی بازشوهای لولایی و کشویی تقسیم بندی میگردد .

 

درب و پنجره آلومنیومی نرمال با بازشو لولایی

متداولترین سیستم مورد استفاده در درب و پنجره آلومنیومی نرمال ، سیستم های با بازشو لولایی میباشد که همانطور که در دیتیل های ارایه شده قابل مشاهده است ، دارای عرض نشیمنگاه ، ضخامت و ظواهر متفاوتی میباشد که بسته به اندازه و ابعاد و نقشه درب و پنجره آلومنیومی و به خصوص ابعاد بازشو مورد نیاز ، میتوان از سیستم های مختلف در تولید این نوع درب و پنجره آلومنیومی استفاده نمود .

 

دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی

دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی

موضوع :
برچسب ها : درب و پنجره آلومینیومی نرمال,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 22 شهريور 1400ساعت 18:35 توسط تکین نما | تعداد بازديد : 48 | |

نمای فریم لس

 

نمای فریم لس

Frameless System

نمای فریم لس نوعی دیگر از نماهای شیشه ای ساختمان میباشد . نمای فریم لس یه طور کلی به طیف های متنوعی تقسیم بندی میشود .

شالوده و یا کانسپت اصلی این نوع نماهای شیشه ای ، ایجاد سطح گسترده ای از نمای شیشه ای بدون استفاده ( و یا با کمترین استفاده ) از پروفیل های فلزی در نمای بیرونی ساختمان است . بسته به نوع سیستم مورد استفاده ، سازه اصلی نمای فریم لس میتواند از آهن ، چوب و الومینیوم ( و یا ترکیب آنها ) تشکیل گردد ، که پس از تشکیل سازه اصلی میتوان از شیشه و یا سایر متریال های غالبا شفاف برای پر کردن فضای داخلی سازه اصلی بهره برد .

نمای فریم لس در اصطلاح لغوی به معنای نمای فاقد فریم میباشد ولی در بحث کاربردی به نماهایی گفته میشود که در نمای بیرونی ساختمان هیچگونه پروفیلی دیده نشود و یا کمترین میزان استفاده از پروفیل جهت نگهدارنگی شیشه ها در داخل قاب ها مورد استفاده قرار بگیرد .

دید داخلی سازه اصلی نمای فریم لس مانند سایر نماهای دیگر است ولی با توجه به یکدستی دید شیشه ها در نمای بیرونی نما ، این نوع نماها مورد استقبال طراحان و کارفرمایان پروژه های ساختمانی قرارگرفته است .

سیستم نمای فریم لس – یوچنلی

یکی از زیرشاخه های اصلی نمای کرتین وال نمای فریم لس – یوچنلی میباشد . در این سیستم از پروفیل های آلومینیومی تولید شده به روش اکسترودی ( با ابعاد مختلف بسته به ارتفاع و بارهای وارده بر نما ) استفاده میگردد که به صورت عمودی و افقی جهت ایجاد سازه اصلی نمای فریم لس مورد استفاده قرار میگیرد .

نحوه اتصال نمای فریم لس به سازه اصلی به مانند سایر نماهای شیشه ای استاندارد به روش پیچ و مهره ای میباشد که اصولا با استفاده از نبشی و براکت ( دارای سوراخ لوبیایی ) و پیچ و مهره و واشر فنری به سازه اصلی ساختمان متصل میگردد .

این نوع اتصال دارای قابلیت دفع مخاطرات مربوط به زلزله و تکانه های ناشی از تحرکات انی ساختمان میباشد .مانند سایر پروفیل های آلومینیومی میتوان در رنگ امیزی پروفیل های آلومینیومی این نوع نمای شیشه ای نیز از طیف های گسترده رنگی ( رنگ های پودری الکترواستاتیک – دکورال و آنادایز ) استفاده نمود .

همچنین شیشه های مورد استفاده در این نوع نمای شیشه ای در مینییم حالت بایستی به صورت سکوریت در نطر گرفته شده که با اسپیسرهای با نام یو چنل ( که خود به ۲ دسته گسسته و پیوسته تقسیم میگردد ) و چسبهای استراکچرال مخصوص دوجداره سازی میگردد .

پس از آماده سازی شیشه های نمای فریم لس یوچنلی ، جهت نصب آنها بر روی قاب های آلومینیومی از پروفیل آلومینیوم به نام فیکسچر شیشه استفاده می شود .

بدین صورت که فیکسچر برروی نوک دماغه پروفیل عمودی یا افقی کرتن وال پیج می شود و لبه آن در داخل پوچنل (که درون شیشه ۲ جداره است) گیردار می گردد و پس از آن لاستیک مخصوص ( و چسب سیلیکونی انتی یو وی ) با عرض ۲۰ میلیمترجهت فینیشینگ و اب بندی مورد استفاده قرار میگیرد .

در این سیستم هیج گونه درپوش و یا نگهدارنده ای از بیرون بر روی فریم لس استفاده نمی شود و فقط چسب سیلیکونی انتی یو وی ( با عرض ۲۰ میلیمتر ) از بیرون نما در فواصل بین شیشه ها قابل رویت خواهد بود .

محاسن نمای فریم لس

از محاسن نمای فریم لس – یوچنلی میتوان به ایجاد سطح گسترده ای از شیشه در سطح نمای خارجی نمای ساختمان اشاره نمود که باعث ایجاد حس یکپارچگی شیشه ای در نمای ساختمان میگردد .

از معایب قابل ذکر در نمای فریم لس – یوچنلی میتوان به مواردی نظیر فقدان بادخور قابل ملاحظه بین شیشه های و فیکسرهای نگهدارنده شیشه در نمای فریم لس – یوچنلی و در نتیجه احتمال شکست شیشه ها در نما اشاره نمود .

همچنین با توجه به اینکه چسب سیلیکونی پایانی که در فواصل ( غالبا ۲۰ میلیمتری ) شیشه ها توسط ابزار دستی زده میشود ، در صورت عدم اجرا و پرداخت مناسب ، زیبایی نما زیر سوال خواهد بود .

در پایان میتوان گفت مهمترین نکته در اجرای نمای فریم لس – یوچنلی ، استفاده از چسب های با قابلیت کشسانی و چسبندگی بالا و مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف میباشد .

همانطور که در دیتیل نمای فریم لس – یوچنلی دیده میشود ، شیشه لایه بیرونی فقط و فقط توسط چسب مورد بحث به سازه اصلی نما وصل شده است.

به همین دلیل استفاده از چسب مناسب در ۲ جداره سازی شیشه های نمای فریم لس – یوچنلی دارای درجه بالایی از اهمیت میباشد .

نمای شیشه ای فریملس - یو چنل

نمای فریملس – یو چنل

موضوع :
برچسب ها : نمای فریم لس,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 22 شهريور 1400ساعت 18:28 توسط تکین نما | تعداد بازديد : 50 | |

درب و پنجره ترمال بریک

 

درب و پنجره ترمال بریک

 

درب و پنجره ترمال بریک به دلیل مزایای بی شماری که نسبت به سایر انواع درب و پنجره ها دارد ، به عنوان پر طرفدارترین نوع درب و پنجره های آلومینیومی در ساختمان های مدرن امروزی مورد استفاده قرار میگیرد . درب و پنجره ترمال بریک به دلیل وجود لایه پلی امید در میانه پروفیلهای اصلی تشکیل دهنده ( فریم و لنگه ) و شیشه های دوجداره استفاده شده ، باعث جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمان ها میگردد . میتوان گفت درب و پنجره ترمال بریک به عنوان به روز ترین نوع پنجره ، تمامی محاسن مورد انتظار از یک پنجره را در اختیار کاربران قرار میدهد .

درب و پنجره ترمال بریک به عنوان محصولی چشم نواز با مزایای فراوان از جمله : تنوع و ثبات بالا در رنگ پذیری ( انادایز ، پودری الکترواستاتیک و طرح چوب با تنوع و کیفیت بسیار بالا ) ، استحکام بسیار مناسب در ابعاد بزرگ ، زیبایی منحصر بفرد ، پایداری در شرایط جوی مختلف ، عدم دفرمگی و با قابلیت تولید با ابعاد و اشکال دلخواه ، امروزه به اولین انتخاب کارفرمایان و طراحان پروژه ها تبدیل شده است .

بیس اصلی درب و پنجره ترمال بریک امروزی از پروفیل آلومینیومی تولید شده به روش اکسترودی و با استفاده از آلیاژ ۶۰۶۳ ، که دارای مشخصات فنی و خواص مکانیکی مناسب جهت تولید درب و پنجره ترمال بریک است ، تشکیل میشود . آلیاز آلومینیوم با کد ۶۰۶۳ ذاتا مقداری نرم است از این رو جهت استفاده در ساخت درب و پنجره ترمال بریک ، طی فرایندی به نام ایجینگ ، برسختی آن افزوده میگردد تا استحکام مناسبی جهت استفاده در سطح نمای ساختمان ها داشته باشد .

در سیستم های درب و پنجره ترمال بریک میتوان از رنگ های بسیاری متنوعی ( حدود ۲۰۰ طیف رنگی ) استفاده نمود که ۳ نوع رنگ پودری الکترواستاتیک – آنادایز و طرح چوب پایه های اصلی این رنگ ها را تشکیل میدهند . از قابلیت های مهم دیگر درب و پنجره ترمال برک میتوان به امکان استفاده از ۲ طیف رنگی مختلف ( برای نمای بیرونی و داخلی پروفیل ها ) جهت ست نمودن رنگ پروفیل پنجره ترمال بریک با نمای داخلی و خارجی اشاره نمود که کمک شایانی به معماران جهت ایجاد فضاهای داخلی و خارجی دلخواه مینماید .

سیستم های بسیار متنوعی در تولید درب و پنجره ترمال بریک با ابعاد ، اشکال و بازشوهای متفاوت وجود دارد که در این بحث به معرفی برخی از این سیستم ها میپردازیم .

به طور کلی ۲ نوع سیستم برای بازشوهای درب و پنجره ترمال بریک تعریف شده است ( اول بازشوهای لولایی و دوم بازشوهای کشویی ) که البته هر کدام دارای زیرشاخه های فراوانی با قابلیت ها و موارد استفاده متفاوت را به ارمغان می اورد .

 

سیستم های درب و پنجره ترمال بریک با بازشو لولایی

سیستم های بسیار متنوعی جهت تولید درب و پنجره ترمال بریک لولایی وجود دارد که بستگی به ابعاد درب و پنجره ها و به خصوص ابعاد بازشو مورد درخواست کارفرمایان و طراحان ، مورد استفاده قرار میگیرد .

پروفیل های الومنیومی شرکت آکپا ایران به عنوان یکی از بهترین شرکت های تولید کننده پروفیل آلومنیومی درب و پنجره ترمال بریک ، از کیفیت بسیار بالایی از جهت تنوع ، استحکام ، رنگ پذیری و ماندگاری برخوردار میباشد که شرکت تکین نما آلومنیوم به طور عمومی از پروفیل های این برند جهت تولید درب و پنجره ترمال بریک لولایی استفاده مینماید .

همانطور که در دیتیل های اراِیه شده نیز قابل رویت است ، از سیستم های درب و پنجره ترمال بریک لولایی شرکت آکپا ایران میتوان به پروفیل های لولایی سری TH55 ,TH55L ,TH60 , TH75L , TH75H , TH68L , TH78 L,TH68 TH78اشاره نمود . برای مثال سیستم درب و پنجره ترمال بریک سری TH60 که خود دارای طیف گسترده ای از پروفیل های فریم و لنگه های متنوع ( با ابعاد نشیمن متفاوت و فرم های خاص ) میباشد ، به عنوان پرکاربرد ترین پروفیل درب و پنجره ترمال بریک معرفی میشود .

دیتیل پنجره ترمالبریک لولایی1

دیتیل پنجره ترمالبریک لولایی۱

این سری دارای نشیمن با عرض پروفیل فریم ۶۰ تا ۱۴۳ میلیمتر میباشد که میتوان طیف گسترده ای از درب و پنجره ها با ابعاد فریم و بازشو مختلف را تولید نمود . ضخامت پروفیل در سیستم درب و پنجره ترمال بریک لولایی سری TH60 به طور نرمال ۱٫۴ میلیمتر میباشد که البته در این سری پروفیل ، پروفیل هایی با ضخامت بالاتر جهت تولید درب و پنجره ترمال بریک با ابعاد فریم و بازشو بزرگتر وجود دارد .

موضوع :
برچسب ها : درب و پنجره ترمال بریک,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 22 شهريور 1400ساعت 18:24 توسط تکین نما | تعداد بازديد : 48 | |

نمای کرتین وال

نمای کرتین وال چیست

به طور کلی نمای کرتین وال دارای زیرشاخه های فراوانی میباشد که از آن جمله میتوان به نمای کرتین وال فیس کپ ، نمای کرتین وال نیم فیس کپ ، نمای کرتین وال فریم لس – یوچنلی و نمای کرتین وال فریم لس – استپ یونیت اشاره نمود که هرکدام از این زیرشاخه ها دارای محاسن فراوان و البته معایب کمی میباشد و بسته به نوع پروژه ، محل استفاده و سلایق طراحان پروژه های ساختمانی پاسخگوی نیاز ایشان میباشد .

از محاسن قابل ذکر برای نمای کرتین وال میتوان به استحکام سازه ای مناسب ، زیبایی و مدرن بودن ، دیتیل های متنوع اتصال به سازه اصلی و بهره گیری از طراحی متنوع در نمای ساختمان اشاره کرد . همچنین ترکیب نمای کرتین وال با سایر متریال های بروز میتواند طرح های خاص و زیبایی را خلق نماید .

سازه استاندارد نمای کرتین وال به جز وزن خود هیچ گونه باردیگری را تحمل نمی کند و به دلیل ساختار خاص سازه ای و لاستیک های عایق مورد استفاده – مقاوم در برابر نفوذ آب وهوا ” تبادل حرارت و برودت – نوسانات ناشی از فشار باد- و نیروی زمین لرزه و تکانه های آنی ساختمان می باشد .

کرتین وال چیست :

کرتین وال در اصطلاح لغوی به معنای دیوار پرده ای است که نوعی سیستم پوشش دهنده غیرسازه ای نمای ساختمان می باشد که علاوه بر وظیفه جداکننده ای – از بار مرده وارد بر ساختمان نیز می کاهد . از سیستم نمای شیشه ای کرتین وال بیشتر در ساختمانهای بلند مرتبه و سازه هایی که نیاز به بیشترین ویو باز جهت دید وجود دارد ” استفاده می گردد .

ساختار اجرایی نمای کرتین وال

به طور کلی نمای کرتین وال از ترکیب ۳ جزء اصلی تشکیل میگردد :

  1. زیرسازی فلزی به صورت کمربندی
  2. سازه اصلی نگهدارنده
  3. مصالح پرکننده

امروزه این نوع نما از پروفیل های آلومینیومی اکسترود شده طراحی و تولید می گردد که عموما از شیشه به عنوان مصالح پرکننده فضای بین فریم های آلومینیومی استفاده می گردد گرچه می توان از سایر مصالح شامل ورق کامپوزیت .فایبر سمنت برد .چوب و پلی کربنات و … نیز استفاده نمود .

»» دیتیل های کرتین وال مختلفی جهت اجرای نمای شیشه ای کرتین وال مورد استفاده می گردد که اصولی ترین آن استفاده از نبشی فلزی با دو سوراخ لوبیایی و براکت کرتین وال آلومینیومی یا گالوانیزه با سوراخ های لوبیایی با اشکال متنوع می باشد که با این روش میتوان از مزایای سازه کاملا مفصلی بهره برد .

دو روش کلی اجرای نمای کرتین وال

 

سیستم استیک در اجرای نمای کرتین وال

متداول ترین روش در اجرای کرتین وال روش استیک می باشد بدین صورت که اجزای مختلف استراکچر اصلی شامل پروفیل عمودی و افقی در محل پروژه برش کاری شده و به صورت مجزا برروی بدنه ساختمان نصب می شوند و سپس شیشه یا سایر مصالح پرکننده در داخل فریم های آلومینیومی قرار می گیرند. شاید بتوان گفت امروزه به دلیل صرفه جویی در هزینه حدود ۹۵ درصد پروژه های اجرایی در کشور به این روش اجرا می گردد .

 

سیستم یونیتایزد در اجرای نمای کرتین وال

در این روش تقریبا تمامی عملیات ماشین کاری و مونتاژ سازه اصلی نمای کرتین وال و حتی مونتاژ اتصالات، یراق آلات و واشر ها و شیشه در داخل کارخانه صورت می گیرد و در قطعات کوچکتری که از نظر وزن و ابعاد قابل نصب باشد به صورت آماده به کارگاه محل نصب حمل می شود. مزیت این روش کنترل کیفیت اجرا به صورت مداوم می باشد و نتیجه بهتری در اجرای کار خواهد داشت . از نقاط ضعف اجرای این سیستم به هزینه بالای آن میتوان اشاره کرد .

مزایای استفاده از نمای کرتین وال

  • سبکی سازه و در نتیجه کم شدن بار مرده وارد بر سازه اصلی
  • ایجاد فریم های با ابعاد بزرگ و در نتیجه ایجاد چشم انداز مناسب
  • زیبایی منحصر به فرد و استحکام بسیار بالا
  • استفاده از زیرسازی مفصلی جهت جلوگیری از مخاطرات تکانه های آنی ساختمان
  • استفاده از شیشه جهت استفاده از نور طبیعی جهت کنترل نور توسط شیشه های رنگی و استفاده از شیشه های ۱- ۲ و ۳ جداره.
  • آب بندی و هوابندی مناسب جهت کنترل میزان صوت ورودی به فضای داخلی ساختمان
  • استفاده از قابلیت ۲ رو رنگ بودن جهت ست نمودن فضاهای داخلی و خارجی ساختمان با رنگ های متنوع .
  • استفاه از انواع رنگ های پودری الکترواستاتیک ( ساده و سمباده ای ) – آنادایز ( مات – براق – خش دار ) و طرح چوب برای زیبایی بخشی هر چه بیشتر به فضا .
موضوع :
برچسب ها : نمای کرتین وال,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 22 شهريور 1400ساعت 18:19 توسط تکین نما | تعداد بازديد : 60 | |


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد