تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
takin nama

takin nama

تکین نما

نمای فریم لس

 

نمای فریم لس

Frameless System

نمای فریم لس نوعی دیگر از نماهای شیشه ای ساختمان میباشد . نمای فریم لس یه طور کلی به طیف های متنوعی تقسیم بندی میشود .

شالوده و یا کانسپت اصلی این نوع نماهای شیشه ای ، ایجاد سطح گسترده ای از نمای شیشه ای بدون استفاده ( و یا با کمترین استفاده ) از پروفیل های فلزی در نمای بیرونی ساختمان است . بسته به نوع سیستم مورد استفاده ، سازه اصلی نمای فریم لس میتواند از آهن ، چوب و الومینیوم ( و یا ترکیب آنها ) تشکیل گردد ، که پس از تشکیل سازه اصلی میتوان از شیشه و یا سایر متریال های غالبا شفاف برای پر کردن فضای داخلی سازه اصلی بهره برد .

نمای فریم لس در اصطلاح لغوی به معنای نمای فاقد فریم میباشد ولی در بحث کاربردی به نماهایی گفته میشود که در نمای بیرونی ساختمان هیچگونه پروفیلی دیده نشود و یا کمترین میزان استفاده از پروفیل جهت نگهدارنگی شیشه ها در داخل قاب ها مورد استفاده قرار بگیرد .

دید داخلی سازه اصلی نمای فریم لس مانند سایر نماهای دیگر است ولی با توجه به یکدستی دید شیشه ها در نمای بیرونی نما ، این نوع نماها مورد استقبال طراحان و کارفرمایان پروژه های ساختمانی قرارگرفته است .

سیستم نمای فریم لس – یوچنلی

یکی از زیرشاخه های اصلی نمای کرتین وال نمای فریم لس – یوچنلی میباشد . در این سیستم از پروفیل های آلومینیومی تولید شده به روش اکسترودی ( با ابعاد مختلف بسته به ارتفاع و بارهای وارده بر نما ) استفاده میگردد که به صورت عمودی و افقی جهت ایجاد سازه اصلی نمای فریم لس مورد استفاده قرار میگیرد .

نحوه اتصال نمای فریم لس به سازه اصلی به مانند سایر نماهای شیشه ای استاندارد به روش پیچ و مهره ای میباشد که اصولا با استفاده از نبشی و براکت ( دارای سوراخ لوبیایی ) و پیچ و مهره و واشر فنری به سازه اصلی ساختمان متصل میگردد .

این نوع اتصال دارای قابلیت دفع مخاطرات مربوط به زلزله و تکانه های ناشی از تحرکات انی ساختمان میباشد .مانند سایر پروفیل های آلومینیومی میتوان در رنگ امیزی پروفیل های آلومینیومی این نوع نمای شیشه ای نیز از طیف های گسترده رنگی ( رنگ های پودری الکترواستاتیک – دکورال و آنادایز ) استفاده نمود .

همچنین شیشه های مورد استفاده در این نوع نمای شیشه ای در مینییم حالت بایستی به صورت سکوریت در نطر گرفته شده که با اسپیسرهای با نام یو چنل ( که خود به ۲ دسته گسسته و پیوسته تقسیم میگردد ) و چسبهای استراکچرال مخصوص دوجداره سازی میگردد .

پس از آماده سازی شیشه های نمای فریم لس یوچنلی ، جهت نصب آنها بر روی قاب های آلومینیومی از پروفیل آلومینیوم به نام فیکسچر شیشه استفاده می شود .

بدین صورت که فیکسچر برروی نوک دماغه پروفیل عمودی یا افقی کرتن وال پیج می شود و لبه آن در داخل پوچنل (که درون شیشه ۲ جداره است) گیردار می گردد و پس از آن لاستیک مخصوص ( و چسب سیلیکونی انتی یو وی ) با عرض ۲۰ میلیمترجهت فینیشینگ و اب بندی مورد استفاده قرار میگیرد .

در این سیستم هیج گونه درپوش و یا نگهدارنده ای از بیرون بر روی فریم لس استفاده نمی شود و فقط چسب سیلیکونی انتی یو وی ( با عرض ۲۰ میلیمتر ) از بیرون نما در فواصل بین شیشه ها قابل رویت خواهد بود .

محاسن نمای فریم لس

از محاسن نمای فریم لس – یوچنلی میتوان به ایجاد سطح گسترده ای از شیشه در سطح نمای خارجی نمای ساختمان اشاره نمود که باعث ایجاد حس یکپارچگی شیشه ای در نمای ساختمان میگردد .

از معایب قابل ذکر در نمای فریم لس – یوچنلی میتوان به مواردی نظیر فقدان بادخور قابل ملاحظه بین شیشه های و فیکسرهای نگهدارنده شیشه در نمای فریم لس – یوچنلی و در نتیجه احتمال شکست شیشه ها در نما اشاره نمود .

همچنین با توجه به اینکه چسب سیلیکونی پایانی که در فواصل ( غالبا ۲۰ میلیمتری ) شیشه ها توسط ابزار دستی زده میشود ، در صورت عدم اجرا و پرداخت مناسب ، زیبایی نما زیر سوال خواهد بود .

در پایان میتوان گفت مهمترین نکته در اجرای نمای فریم لس – یوچنلی ، استفاده از چسب های با قابلیت کشسانی و چسبندگی بالا و مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف میباشد .

همانطور که در دیتیل نمای فریم لس – یوچنلی دیده میشود ، شیشه لایه بیرونی فقط و فقط توسط چسب مورد بحث به سازه اصلی نما وصل شده است.

به همین دلیل استفاده از چسب مناسب در ۲ جداره سازی شیشه های نمای فریم لس – یوچنلی دارای درجه بالایی از اهمیت میباشد .

نمای شیشه ای فریملس - یو چنل

نمای فریملس – یو چنل

موضوع :
برچسب ها : نمای فریم لس,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 22 شهريور 1400ساعت 18:28 توسط تکین نما | تعداد بازديد : 50 | |

فریم لس

 

سیستم نمای فریم لس با زیر سازی آهنی

یکی دیگر از سیستم های نماهای شیشه ای سیتم نمای فریملس با زیرسازی آهنی است که در این سیستم غالبا از پروفیل های آهنی با ابعاد ۴۰*۴۰ میلیمتر و ۴۰*۲۰ میلیمتر برای ایجاده سازه اصلی ( به صورت اتصال جوشی ) نمای فریم لس استفاده میگردد .

پس از آن با پروفیل های آلومینیومی اکسترئدی جهت ساخت فریم های آلومینیومی استفاده میگردد که عمدتا به صورت دایکاستی اسمبل میشود .

( اساسا سیستم نمای فریم لس با زیرسازی اهنی نوعی اقتباس ناشیانه از سیستم های نمای فریم لس ۲ کاسته میباشد که پروفیل الومنیومی سازه اصلی با پروفیل اهنی جایگزین شده است . )

پس از قرار گرفتن شیشه های دوجداره و یا تک جاره در داخل قاب های الومنیومی و انجام عملیات اب بند و هوا بند نمودن فریم ، یونیت اسمبل شده همراه با شیشه در داخل شبکه اهنی که از قبل ایجاد شده ، توسط پیچ و یا پرچ نصب میگردد .

مزایای استفاده از نمای فریم لس

از مزایای این سیستم میتوان به قیمت مناسب ان اشاره نمود همچنین عمده ایراد این سیستم آب بندی و هوابندی نامناسب به خصوص در مناطق شمالی و جنوبی کشور است .

همچنین پروفیل های آهنی زیرسازی در نمای فریم لس با زیرسازی آهنی که از داخل نمای ساختمان قابلیت رویت است را میتوان با درپوش آلومنیومی از داخل کاور نمود .

فریم لس و زیرسازی آهنی

فریم لس و زیرسازی آهنی

 

سیستم نمای فریم لس یوچنلی – رینفرس ( تقویت شده با فولاد )

یکی دیگر از انواع نمای فریم لس که با اهداف خاصی طراحی ، تولید و اجرا میگردد ، فریم لس یوچنلی – رینفرس میباشد که به جهت جزییات خاص پروفیل ها ، دیتیل و موارد اجرا منحصر بفرد میباشد .

سیستم نمای فریم لس – رینفرس عموما در جاهایی بکار برده میشود که امکان استفاده از سیستم نمای فریم لس عادی وجود نداشته باشد .

دقیق تر میتوان گفت که سیستم نمای فریم لس – رینفرس به طور اخص در نمای ساختمانهایی به کار میرود .

طراحی نما علاوه بر تاکید بر عدم رویت فریم در نمای بیرونی شیشه ای و استفاه از شیشه های با ابعاد بزرگ ، از لحاظ سازه ای نیز ارتفاع فواصل سقف ها از حالات عادی ۳ الی ۴ متر ) بیشتر است ( مثل نمای ووید ها در ساختمان ویلایی ، تجاری و … و یا ساختمان ها با ارتفاع سقف بیش از ۵ متر ) .

برای اطلاعات بیشتز اینجا وارد شوید

تفاوت سیستم فریم لس رینفرس با سایر نماهای فریم لس

اصلی ترین تفاوت سیستم فریم لس رینفرس با سایر نماهای فریم لس ، استحکام سازه ای بسیار مناسب این سیستم میباشد .

با توجه به طراحی در نظر گرفته شده توسط معمار پروژه ، زیرسازی نمای فریم لس – یوچنلی از ایجاد شبکه فلزی با استفاده از آی – پی با سایزهای مختف و یا قوطی آهنی با ضخامت های مختلف اجرا میگردد .

سپس از پروفیل های آلومنیومی تولید شده به روش اکستروی ، جهت کاور قسمت های داخلی و بیرونی شبکه آهنی ایجاد شده استفاده میگردد که با پیچ و البته با قرارداد حایل دی لکتریک ( در فضای بین آهن و الومینیوم ) کار ایجاد سازه اصلی نمای فریم لس – یوچنلی به اتمام میرسد .

میتوان از شیشه های ۲ و ۳ جداره و به صورت سکوریت و لمینیت و با ضخامت های مختلفی در نمای فریم لس – رینفرس استفاده نمود .

این نوع نما با توجه به استفاده از آی – پی و قوطی های با استحکا م بالا در زیرسازی ، ممان اینرسی سازه ای بالایی ایجاد کرده و تحمل بالایی برای غلبه و دفه بارهای وارده بر نمای فریم لس را ایجاد مینماید .

موضوع :
برچسب ها : فریم لس,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 23 شهريور 1400ساعت 16:02 توسط تکین نما | تعداد بازديد : 57 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد